- La referència en neteja de vehicles -

Hola, Sabadell.

Última tecnologia
en neteja de vehicles.

Complim amb totes les normes del medi ambient, cuidem tant de les nostres instal·lacions com del teu cotxe. 

Oferim un servei d’acte rentat a Sabadell on cuidem del més mínim detall perquè el teu vehicle el tinguis com el primer dia. Veuen a veure les nostres instal·lacions, els nostres treballadors tindran un tracte i proximitat, tant que faran que et sentis com a casa.

Porta el teu cotxe al nostre local d’acte rentat a Sabadell i podràs veure amb el fet que rapidesa i eficàcia deixem net el teu cotxe. Una excel·lent neteja tant interior com exterior perquè el teu cotxe quedi com a nou.

Demana la rentada Excellent, dona molt a parlar!

Comptem amb una experiència que ens fa dir que som el túnel de rentat amb més referència de Sabadell. Podràs veure com els nostres experts treballen amb el teu cotxe mentre gaudeixes de la nostra zona de descans.

En la nostra web podràs veure tots els serveis que oferim, també estem actius en xarxes socials com Instagram on podràs veure com treballem i la satisfacció dels nostres clients amb la seva rentada.

Utilitzem productes d’alta qualitat, a part del servei automàtic amb la supervisió del nostre personal, comptem amb serveis de neteja a mà, vidres, llandes, llums,… tot perquè el teu vehicle quedi sense un polsim de brutícia.

Al fet que esperes per a provar el nostre servei, pots venir directament a la nostra ubicació o bé pots contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon  o correu electrònic. 

Esperem que gaudiu tant del nostre servei com nosaltres gaudim netejant el seu vehicle.

Carrer de Francesc Bellapart, 3 – 08208

Sabadell, barcelona

Servei exclusiu de recollida i entrega de vehicles.