- La referència en neteja de vehicles -

La diferència

El que va començar com una idea s’ha convertit en el nom clau en la cura del vehicle de la zona. 9 Car Wash proporciona la brillantor més brillant i la millor experiència possible. Les nostres 5 proves garanteixen la vostra satisfacció, mentre que el personal experimentat fan tot el possible per donar un aspecte de nou al vostre vehicle.

Es tracta de la neteja. Es tracta de la brillantor. Es tracta de delectar-te.

Deixa que el teu amor brilli. 

VERSATILITAT

QUALITAT

PROFESSIONALITAT

RAPIDESA

EFECTIVITAT

Make it new.

Valors

Per a aconseguir el grau d’eficàcia al qual aspirem, hem situat la implicació i la professionalitat dels nostres equips en la cúspide dels nostres objectius: competència, capacitat d’innovació, passió pel treball i autosuperació són les característiques a les quals concedim un gran valor.

Creiem que l’excel·lència només es pot aconseguir si oferim als nostres clients serveis i productes d’alta qualitat que no es puguin obtenir sense un veritable treball en equip basat en els següents principis:

  • Una confiança mútua total.
  • Un profund respecte cap a cada persona.
  • La qualitat de la nostra atenció i la nostra capacitat de diàleg.
  • Capacitat de reacció, rigor i exigència en el dia a dia.


El respecte cap al medi ambient i la presa de consciència de la nostra petjada ecològica són presents en tots els aspectes de la nostra activitat.

Creiem que una condició necessària per a obtenir la màxima eficàcia col·lectiva a llarg termini és que els empleats puguin gaudir d’unes condicions i un ambient de treball que combini serietat, rigor i cortesia.